به راحتی وقت مشاوره بگیرید

همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به رفع مشکلات حقوقی خود زیر نظر وکیل پایه یک دادگستری و متخصص داریم.

سفته چیست

سفته چیست

امروزه بیشتر از چک و یا پول نقد افراد از سفته استفاده میکنند، سفته یک سند تجاری می باشد که طبق آن، امضاکننده‌ سفته تعهد می‌دهد تا در زمان مقرر یا عندالمطالبه مبلغی را در وجه فرد یا موسسه ذکرشده در سفته پرداخت کند. در این مقاله قصد داریم به صورت جامع شما را با سفته و نکات و قوانین ان آشنا کنیم، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

پیشنهاد می کنیم برای پیشبرد بدون دردسر دعوای حقوقی خود، برای دریافت یک مشاوره حقوقی حرفه ای و البته رایگان، همین حالا از مشاوره رایگان امور بانکی در دفتر وکالت تهران استفاده کنید. 02188939832 و 09127654109

سفته چیست
سفته چیست

سفته چیست

همانطور که بالا تر نیز گفته شد، سفته یکی از اسناد تجاری می باشد که افراد طی آن باید در زمان مشخص شده و یا عندالمطالبه مقدار وجه نوشته شده در سفته را بپردازند.

امروزه بسیار شاهد این موضوع هستیم که بجای استفاده از چک ها و یا پول نقدر افراد جامعه از سفته استفاده میکنند. معمولا مواردی که در سفته باید ذکر شود مواردی همچون نام گیرنده، مبلغ، تاریخ صدور و پرداخت می باشد. پس از تهیه برگه سفته و درج این موارد ذکر شده، صادر کننده سفته آن را مهر و امضا کرده و به نوعی به پرداخت وجه مورد نظر متعهد می شود.

اگر به عنوان یک کارمند یا کارگر در شرکت ها و واحدهای اقتصادی تازه مشغول به کار شده اید احتمالا با جنجال های مربوط به سفته آشنا هستید. به همین دلیل دانستن انواع سفته و همینطور قوانین مربوط به آن برای هر فردی ضروری می باشد.

اگر برای دریافت مشاوره رایگان امور بانکی، به دنبال وکیل بانکی تهران هستید با ما همراه باشید. در مرکز وکالت تهران بهترین وکلای بانکی فعالیت داشته و به تمام مشکلات پیچیده امور بانکی تسلط دارند. شما می توانید همه روزه برای دریافت مشاوره امور بانکی با شماره تلفن های دفتر وکالت تهران تماس بگیرید. 02188939832 و 09127654109

انواع سفته

انواع سفته

پس از آن که با سفته و همینطور معنای آن آشنا شدید اکنون باید انواع آن را با یکدیگر مورد بررسی قرار دهیم. سفته انواع مختلفی دارد که در این بخش انواع سفته را ذکر کرده ایم:

  • سفته جهت ضمانت

هنگامی که فردی یک پروژه ای را برعهده میگیرد و وجهی به او پرداخت می شود، به عنوان ضمانت سفته ای بین طرفین نوشته میشود که به نوعی ضمانت کننده تحویل پروژه باشد.

  • سفته حسن انجام کار و یا همان سفته استخدام

معمولا شرکت ها و سازمان ها زمانی که درخواست نیروی جدید می کنند و فردی را برای استخدام انتخاب میکنند از او سفته ضمانت را طلب می کنند.

این سفته اغلب برای حسن انجام کار پرسنل شرکت می باشد که کار خود را بدون نقص و اشتباه انجام دهند و سعی کنند به طور کامل وظایف خود را انجام دهند و در برابر اطلاعات و حریم خصوصی شرکت مسئول باشند یعنی این نوع سفته به نوعی تهعد فرد را اعلام می نماید.

  • سفته معاملات

در بازار و برای موارد کوتاه مدت که باید مبلغی را پرداخت کنند برای ضمانت سفته میدهند تا فروشنده از این که فرد وجه مورد نظر را در زمان مشخص پرداخت کند اطمینان حاصل کند.

انواع سفته بر اساس نحوه پرکردن

  • سفته بدون امضا

اگر در هنگام صدور سفته آن را امضا نکنید و به شخصی بدهید این اختیار را به فرد داده اید که می تواند خود آن را نقد نکند و به عنوان شخص صادرکننده سفته را در معامله ای دیگر استفاده و به شخص دیگری بدهد.

البته اگر فرد سفته را به امانت به فردی بدهد و وی از سفته سوء استفاده کند، در صورتی که بتواند اثبات کند که به امانت سفته داده شده بود می توان از شخص دارنده سفته شکایت کرد.

  • سفته بدون تاریخ

زمانی که به فردی سفته بدون نوشتن تاریخ داده می شود به این معنی می باشد که فرد دریافت کننده سفته هر زمانی که بخواهد می تواند مبلغ سفته را از صادرکننده سفته طلب کند و وی موظف است که مبلغ مورد نظر را پرداخت کند.

  • سفته وجه حامل

اگر بر روی سفته بجای نام گیرنده در وجه حامل نوشته شده باشد به این معنی است که هر شخصی با هر نامی که سفته را در دست داشته باشد می تواند مبلغ سفته را طلب کند.

سَفته یا سُفته؟

بسیاری از افراد بر این باور هستند که سَفته درست است و معمولا در معاملات و مواردی که میخواهند از سفته استفاده کنند به ان سَفته می گویند، اما باید بگوییم سُفته درست است و بهتر است از سُفته در معاملات خود استفاده کنید.

سفته و برات معمولا شبیه به یکدیگر هستند و اگر در بازار فعالیت می کنید، حتما با سوال برات چیست و انواع آن روبرو شده اید. نگران نباشید ما در مقاله برات چیست و انواع آن به توضیح کامل معنی برات در حقوق، انواع برات و نمایش نمونه برات پر شده پرداخته ایم.

نکات نوشتن سفته

نکات نوشتن سفته

از آنجا که سفته یک نوع تعهد به حساب می آید هنگام نوشتن آن باید خیلی حواستان را جمع کرده و حتما از با یک فرد آشنا به امور سفته مشورت کنید. به همین دلیل ما در این بخش نکات نوشتن سفته را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

از جمله نکات نوشتن سفته عبارت اند از:

  • توجه به تاریخ پرداخت سفته
  • توجه به بخش امضا و اثر انگشت
  • توجه به مبلغ درخواست شده داخل سفته
  • ذکر کردن تاریخ صدور

همانطور که نوشته شد، برای اینکه بخواهید یک سفته ای را بنویسید باید نکاتی را در نظر داشته باشید. اکنون زمان آن رسیده است که نحوه نوشتن سفته را مورد بررسی قرار دهیم، خرید و فروش این سند دارای قوانین مخصوص به خود می باشد که شما هنگام سفته دادن و یا گرفتن باید از آن ها آگاه باشید.

اگر به دنبال بهترین وکیل تهران هستید، ما در دفتر وکالت تهران، بهترین خدمات مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین را به شما ارائه خواهیم کرد.

توجه داشته باشید که رعایت نکردن قوانین سفته، آن را از اعتبار خارج می کند پس باید هنگام نوشتن هم صادر کننده و هم دریافت کننده دقت لازم را داشته باشند. در قسمت پایین بخش های مهم سفته را قرار داده ایم بخش های مهمی که باید در هنگام نوشتن سفته به آن‌ها دقت کنید عبارتند از:

  • محتویات سفته
  • مبلغ سفته
  • گیرنده سفته
  • تاریخ صدور سفته
  • تاریخ پرداخت سفته
  • امضای صادر کننده سفته

هنگام نوشتن سفته تمامی این نکات را رعایت کرده و پیشنهاد میکنیم چند بار محتویات سفته را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: اگر در وصول مطالبات خود دچار مشکل شده اید، حتما مقاله وصول مطالبات یعنی چه را مطالعه کنید.

سفته از کجا بخریم؟

سفته از کجا بخریم؟

معمولا خرید سفته در بازار کار سختی نخواهد بود و شما میتوانید حتی از بسیاری مغازه ها نظیر کتاب فروشی ها، لوازم التحریر فروشی ها، دکه های روزنامه فروشی و … سفته را خریداری کنید. اما موضوع قیمت و اطمینان آنها باید حتما مورد بررسی قرار بگیرید به همین دلیل توصیه می گردد سفته را فقط از شعب بانک ملی خریداری نمایید.

قبل از خریداری سفته پیشنهاد میکنیم با یک وکیل بانکی حرفه ای مشورت کنید، شما میتوانید در لیست اسامی وکلای پایه یک دادگستری تهران یکی از وکیل های فوق حرفه ای وکالت تهران را انتخاب نمایید.

قوانین سفته

همانطور که بالاتر نیز گفته شد سفته قوانین خاصی دارد که در این بخش قوانین سفته را برای شما عزیزان ذکر کرده ایم:

بر اساس ماده 307 قانون تجارت سفته تعریف شده است که طبق آن، سفته سندی است که به موجب آن امضا کننده تعهد می کند مبلغی را در زمان مشخص شده و یا به صورت عند المطالبه در وجه حامل و یا به حواله کرد آن شخص پرداخت نماید.

بر اساس ماده 308 قانون تجارت نحوه نوشتن سفته مشخص شده است که طبق آن، سفته علاوه بر مهر و امضا باید دارای تاریخ صدور بوده و مواردی همچون گیرنده وجه سفته تاریخ پرداخت سفته و مبلغی که باید پرداخت شودقید شده باشد. در غیر این صورت دارنده نمی تواند از مقررات قانونی سفته استفاده کند.

امرزه ورقه سفته به صورت چاپ شده قابل تهیه و استفاده می باشد که قیمت خرید سفته به موجب مصوبه سال 1395مجلس شورای اسلامی به ازای هر یک میلیون تومان مبلغ اسمی سفته 500 تومان می باشد.

هرچند سفته و برات از هم متفاوت هستند اما به موجب ماده 309 قانون تجارت تمامی مقررات قانونی در خصوص برات در مورد سفته نیز مورد استناد قرار می گیرد که یکی از مقررات قانون سفته نحوه اجرای سفته می باشد.

همچنین طبق قانون جدید شورای اسلامی باید ضمانت نامه بانکی را طرفین دریافت کنند. از جمله خدماتی که بانک ها به مشتریان خود ارائه می دهند، ضمانت نامه بانکی است که هم باعث سود آوری برای بانک می شود و هم روند معاملات را ساده می کند که باعث می شود اقتصاد کشور، در مسیر رشد و صعود بیفتد. در نتیجه، ضمانت نامه بانکی یکی از بخش های مهم در نظام بانکداری است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ضمانت نامه بانکی مقاله ی ضمانت نامه بانکی چیست را مطالعه فرمایید.

قانون جدید سفته ۱۴۰۰

طبق قانون جدید سفته 1400 نرخ سفته 1400 به صورت زیر است: ۵۰ هزار تومان، قیمت سفته صد میلیونی است.
قیمت سفته صد میلیون ریالی (قیمت سفته ۱۰ میلیون تومانی)، ۵ هزار تومان است.
قیمت سفته ۳۰ میلیون تومانی، ۱۵ هزار تومان می‌باشد.
قیمت سفته ۵۰ میلیون تومانی، ۲۵ هزار تومان می‌باشد.
قیمت سفته ۳۵ میلیون تومانی، ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

قانون جدید سفته ۱۴۰1

در حالت استاندارد، قیمت سفته در هر سال از سوی مصوبه‌ی بانک ملی مرکزی به دریافت کنندگان معرفی می‌شود. به طور مثال، قیمت سفته بانک ملی در سال ۹۹، ۳ هزار تومان به ازای هر ۱ میلیون تومان بود. به همین ترتیب، قیمت سفته ۳ میلیون تومانی در سال ۹۹، ۹ هزار تومان محاسبه می‌شد.

در سال 1401 قیمت سفته برای هر یک میلیون تومان، ۵۰۰ تومان است که باید به بانک پرداخت کنید.

نمونه سفته پر شده

در این بخش میتوانید نمونه سفته پر شده را مشاهده کنید.

مجازات سفته

یکی از سوالاتی که همواره ذهن افراد را دگیر کرده است این است که مجازات سفته چیست و آیا سفته زندان دارد؟ در پاسخ به این سوال باید قوانین تصویب شده در رابطه با مجازات انواع سفته را مطالعه کنید.

برای مطالبه وجه سفته در صورتی که دارنده سفته بخواهد بدواً توقیف اموال صادرکننده را دریافت کـننده مستلزم واخواست می بـاشد و باید سفـته را از طریق بانـک واخواست کند تا بتواند بدواً توقیف اموال یا تأمـین خواسته بگیرد. در غیر اینصورت باید به عنوان سند عادی درخواست مطالبه وجه انجام شود و پس از دریافت حکم قطعی در مرحله اجرا توقیف مال انجام شود.

بعد از اقامه‌ی دعوا دادگاه موظف می باشد که به محض تقاضای دارنده‌ی سفته که به علت عدم پرداخت مبلغ سفته اعتراض کرده بود، معادل وجه سفته را از اموال کسی که دعوا علیه او طرح شده است. به عنوان تأمین توقیف کند. چنین تأمین خواسته‌ای نیازمند ارائه‌ی دلیل و توجیه از سوی دارنده‌ی سفته نیست و دارنده‌ی سفته می‌تواند به هنگام اقامه‌ی دعوا در دادخواستی که تنظیم نموده است تقاضای توقیف اموال خوانده را نیز مطرح کند.

با توقیف این مال برای طلبکار دارنده‌ی سفته این اطمینان را به وجود می‌آید که در صورت محکومیت بدهکار می‌تواند از محل فروش مال توقیف شده طلب خود را وصول کند و بدهکار فرصتی برای مخفی کردن یا فروختن اموال خود نخواهد داشت. در این خصوص می توانید با بهترین وکیل کیفری تهران مشاوره بگیرید.

نمونه دادخواست مطالبه وجه سفته

خواهان : …………

خوانده : ………..

وکیل : مسعود محمدی وکیل پایه یک دادگستری

تعیین خواسته و بهای آن:

تقاضای صدور حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ دویست و مطالبه وجه سفته (سه فقره) به مبلغ بیست میلیون ریال و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت پرداخت به انضمام هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل

دلایل و منضمات:

1- فتوکپی مصدق سفته ها

2- وکالت نامه

متن دادخواست مطالبه سفته
ریاست محترم دادگاه

احتراما به وکالت از خواهان به استحضار می رساند:

خوانده فوق به موجب سه فقره سفته به شماره های …… و …….. هرکدام به مبلغ 100/000 ریال و 131/059 به مبلغ دو میلیون ریال جمعا دویست و بیست میلیون ریال به موکل بدهکار می باشد که علیرغم مراجعات مکرر حاضر به پرداخت دین و بدهی خود نمی باشد علیهذا از دادگاه محترم صدور حکم بر محکومیت وی به پرداخت مبلغ یاد شده و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت پرداخت وجه به انضمام هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل مورد استدعا می باشد.

نمونه رای دادگاه مطالبه سفته
نمونه رای دادگاه مطالبه سفته

نمونه رای دادگاه مطالبه سفته

نمونه رای دادگاه مطالبه سفته به صورت زیر می باشد:

پرونده کلاسه : …………….. شعبه : 153 دادگاه عمومی (حقوقی) مجتمع شهید محلاتی تهران دادنامه شماره : ………………..

واخواه : آقای ………… با وکالت …………… به نشانی …………….

واخوانده : آقای ……….. با وکالت ………….. به نشانی …………….

خواسته: مطالبه طلب(واخواهی)
رای دادگاه: بسم الله الرحمن الرحیم در خصوص واخواهی آقای ……….. فرزند ……….. با وکالت آقای مسعود محمدی وکیل پایه یک دادگستری، از دادنامه شماره ………. مورخه 1390/12/09 این دادگاه که حکم محکومیت واخواه به پرداخت 220 میلیون ریال اصل خواسته و خسارت تاخیر تادیه و حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی صادر شده است موضوع دادخواست خواهان اولیه با وکالت ……….، واخواه مدعی است که طی دادنامه 35 مورخه 90/1/17 به اتفاق مادر و برادرانش به پرداخت 189,188,500 ریال اصل خواسته و 3,528,770 ریال هزینه دادرسی و 1,200,000 ریال کارشناسی و حق الوکاله وکیل محکوم شده اند اجرائیه صادر شده است و مادر واخواه جلب شده است و در پاسگاه به جای محکوم به سفته را صادر و تحویل داده است و مدعی است که سفته ها در اضطرار صادر شده و بدهی ندارند و شهود معرفی کرده اند که شهادت داده اند لکن نظر به اینکه واخواه طی دادنامه محکوم شده بود و اجرائیه صادر شده بود و با دادن سفته محکوم به به سند تجاری تبدیل شده است و واخوانده دیگر نمی تواند حکم فوق را اجرا نماید اکنون جای ورود به ماهیت دین نیست زیرا دین با حکم دادگاه احراز شده بود و اگر به آن حکم اعتراض یا واخواهی داشتند می توانستند به آن اعتراض و دلایل خود را تقدیم نمایند. این دادگاه در صورت ورود به ماهیت و قبول اعتراض در حقیقت حکم قطعی دیگری را از بین برده است که نقض حکم دیگر در چارچوب اعتراض و واخواهی و اعتراض ثالث میسر است. نظر به اینکه واخواه دلیل و مدرکی بر نقض یا فسخ دادنامه ارائه و اقامه ننموده است و حکم وفق مقررات قانونی صحیحا صادر شده است و رای غیابی با اصلاح اینکه سفته شماره 200194 مبلغ یکصد میلیون ریال و سفته شماره 200195 مبلغ یکصد میلیون ریال و سفته شماره 131059 مبلغ بیست میلیون ریال که البته خواهان اصلی در متن دادخواست مبلغ آن را دو میلیون ریال نوشته بود و دادگاه در رای غیابی آورده بود هرکدام بیست میلیون ریال و دو میلیون ریال جمعا دویست و بیست میلیون ریال در حالیکه جمع دو فقره بیست میلیون ریال و یک فقره دو میلیون ریال میشود چهل و دو میلیون ریال نه دویست و بیست میلیون ریال لذا با اصلاح فوق عینا تایید می گردد (محکوم به دویست و بیست میلیون ریال صحیح است). رای صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی در دادگاه محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد. در خصوص دعوی واخواه به طرفیت آقایان ………. و ……….. و خانم ………. به عنوان جلب ثالث با توجه به ایراد وکیل واخوانده به این که در وکالت نامه اختیار جلب ثالث لحاظ نشده بود و وارد بودن ایراد لذا مستنئا به بند 5 ماده 84 و ماده 89 قانون آیین دارسی مدنی قرار رد دعوی صادر و اعلام می گردد قرار صادره ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد.

قیمت سفته

قیمت سفته را مجلس شورای اسلامی ، تعیین و تصویب می کند و سپس ، طی بخشنامه ای اعلام عمومی می نماید. در سال 1401​ نرخ قیمت خرید سفته بانکی به این صورت است که در ازای هر یک میلیون تومان سفته 500 تومان در نظر گرفته می شود . یعنی اگر شخصی قصد خرید یک برگه سفته را با مبلغ 10 میلیون تومان داشته باشد باید بر اساس قیمت سفته بانکی در سال ۱۴۰۱ مبلغ 5000 هزار تومان پرداخت کند.

خرید سفته

همانطور که بالا تر نیز گفته شد خرید سفته کار سختی نیست و میتوانید به راحتی حتی از دکه های موجود در خیابان ها نیز سفته را دریافت کنید، اما به منظور اطمینان از مبلغ بهتر است از بانک مرکزی سفته را تهیه کنید.

سفته و چک شبیه به یکدیگر هستند اما تفاوت اصاصی این دو نحوه داشتن آن ها می باشد، شما چک را تنها از طریق بانک دریافت میکنید اما سفته را طبق گفته های بالا همانطور که بالا تر نیز گفته شد خرید سفته کار سختی نیست و میتوانید به راحتی حتی از دکه های موجود در خیابان ها نیز میتوان تهیه کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با چک و انواع آن را میتوانید در مقاله چک چیست مطالعه فرمایید. همچنین در خصوص قوانین چک برگشتی می توانید مقاله چک برگشتی چیست را مطالعه کنید.

پشت نویسی سفته

پشت نویسی سفته به منظور انتقال حقوق و مزایای سفته به شخص دیگر و یا دادن وکالت به دیگری برای مطالبه حقوق قانونی مربوط به سفته و همچنین دادن ضمانت به دارنده سفته برای پرداخت شدن وجه سفته صورت میگردد.

برای اینکه بخواهیم با پشت نویسی سفته آشنا شویم باید از نوع پشت نویسی خبردار باشیم، انواع پشت نویسی سفته عبارت اند از:

پشت نویسی سفته به منظور انتقال : ظهرنویسی یا پشت نویسی سفته در اکثر موارد به منظور انتقال صورت می گیرد. در صورتی که پشت نویسی سفته به منظور انتقال آن انجام شود دارنده سفته به موجب عمل پشت نویسی تمامی حقوق و مزایای سفته را به شخص دیگری منتقل می کند و شخص دیگر یا شخص انتقال گیرنده از کلیه حقوق ذکر شده در سفته برخوردار خواهند شد. حتی می تواند اقدام به مطالبه وجه سفته و یا اقامه دعوا برای مطالبه وجه سفته نماید و شخص صادر کننده در قبال وی مسئولیت خواهد داشت.

پشت نویسی سفته به منظور وکالت : بر خلاف پشت نویسی سفته به منظور انتقال در این شرایط دارنده سفته صرفا با عمل ظهرنویسی به دیگری وکالت داده است تا به عنوان وکیل یا نماینده آن وجه سفته را در سر رسید مشخص شده از صادر کننده دریافت نماید. همچنین حق اعتراض و اقامه دعوا برای وصول سفته را خواهد داشت ولی انتقال سفته واقع نشده است.

پشت نویسی سفته به منظور ضمانت : علاوه بر موارد ذکر شده ممکن است که هدف از ظهر نویسی یا پشت نویسی سفته این باشد که شخص یا اشخاص دیگری پرداخت وجه سفته توسط صادر کننده را ضمانت کنند به این صورت که اگر شخص صادر کننده سفته وجه سفته را در سر رسید تعیین شده نپردازد ضامن یا ضامنینی که پشت سفته را به منظور ضمانت امضا کرده اند به همراه صادر کننده سفته در قبال پرداخت وجه سفته مسئول هستند و به عبارت دیگر مسئولیت تضمینی دارند.

سوالات متداول

آیا سفته را می‌توان انتقال داد؟

سفته قابلیت انتقال به غیر را دارد و می‌توان سفته را بطور به حواله کرد صادر کرد و شخصی که سفته در دست آن است اختیار انتقال سفته را خواهد داشت.

چگونه سفته‌ را پشت نویسی نماییم؟

ظهر نویسی سفته مانند ظهر نویسی چک برای انتقال به دیگری و یا وصول وجه مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارنده جدید سفته همان حقوق و مزایای دارنده را دارا خواهد بود.

تفاوت­ چک و سفته چیست؟

چک به نسبت سفته بیش­تر مورد حمایت قانون قرار می­ گیرد و در واقع اگر می­خواهید یک سند تجاری دریافت کنید، چک از اطمینان بیشتری برخوردار است.

وصول سفته چگونه است؟

برای وصول سفته از 2 راه می‌توان اقدام کرد ۱-اجرای اسناد رسمی ۲-مراجع قضایی دادگستری

ایا سفته زندان دارد؟

برای پاسخ به این سوال که ایا سفته زندان دارد باید بگوییم در صورتی که از مهلت پرداخت گذشته باشد بسته به نوع آن و همچنین زمان ان متغیر خواهد بود و ممکن است بین 2 الی 7 ماه زندان داشته باشد.

آیا سفته حکم جلب دارد؟

سفته باید تکمیل و واخواست شود و دادخواست مطرح شود. تا بعد از رسیدگی و عدم پرداخت در مرحله اجرا بتوانید طی دستور جلب گرفت.

بیشتر بخوانید

رزرو وقت آنلاین و تلفنی

از مرکز وکالت تهران

آخرین مطالب

------

مشاوره شبانه روزی

02188939832
3 2 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
خدمات وکالت

تیم وکالت تهران از سال 1388 مشغول به فعالیت‌های گوناگون در حوزه حقوقی و قضائی شده است. با داشتن روزانه تعداد زیادی از کاربر یکتا از طریق شبکه حقوقی (وبسایت‌ها) توانسته‌ایم تعداد قابل توجهی از کاربران نیازمند حوزه حقوقی را جذب کنیم. حال مشکلاتی در تمام این سال‌ها مردم را به خود درگیر کرده بود که ما برای آن راه حل ایجاد کردیم.

مسیریابی تا عدالت