به راحتی وقت مشاوره بگیرید

همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به رفع مشکلات حقوقی خود زیر نظر وکیل پایه یک دادگستری و متخصص داریم.

وکیل طلاق

وکیل طلاق

طلاق یکی از راه هایی است که زندگی مشترک را پایان می دهد. طبق قانون مدنی، چند نوع طلاق داریم. در این متن، انواع طلاق و قوانین طلاق به شما توضیح داده خواهند شد پس تا انتهای متن با ما همراه باشید.

طلاق چیست

معنی کلمه طلاق، رها شدن است. ناسازگار شدن طرفین در ازدواج، ممکن است برای هر کسی پیش بیاید و طلاق نیز به همین منظور تعبیه شده است.

در فقه، طلاق را از حقوق مرد می دانند ولی با قوانین حال حاضر، زنان نیز می توانند درخواست طلاق دهند و یا به صورت توافقی مرد و زن برای طلاق اقدام کنند.

هر کدام از زوجین می بایست برای طلاق، پروسه ای را طی کنند و در نهایت، تصمیم نهایی که زن و مرد می توانند از هم طلاق بگیرند یا نه، با دادگاه است.

هر یک از انواع طلاق، شرایط مخصوص به خود را دارند. طلاق بائن و طلاق رجعی، دو نوع از طلاق هستند ولی بر اساس شخص درخواست کننده طلاق نیز می توان آن را به انواع زیر دسته بندی کرد:

  • طلاق از طریق مرد:
    در گذشته، طلاق از حقوق مرد محسوب می شد و مردان این امکان را داشتند که در هر زمان از همسر خود طلاق بگیرند. ولی در حال حاضر، طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، گفته می شود که مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر با مراجعه به دادگاه از همسرش تقاضای طلاق کند.
    در این حالت، مرد باید درخواست گواهی عدم امکان سازش بدهد و سپس ثابت کند که امکان ادامه زندگی وجود ندارد. در این بین، شرکت در جلسات داوری نیز اجباریست و حقوق زن مثل مهریه و نفقه نیز باید پرداخت شود. ( مقاله وکیل مهریه را مطالعه کنید ).
  • طلاق از طریق زن
    به دو صورت ممکن است که زن برای طلاق اقدام کند: اول از طریق وکالت طلاق یا حق طلاق که این حق در شروط ضمن عقد به زن اعطا می شود و در این صورت زن نیز می تواند از طریق دادگاه و تحت شرایط خاصی درخواست طلاق کند. در حالت دوم، در صورت غیبت مرد برای بیش از ۴ سال و عدم پراخت نفقه، طلاق با داشتن عسر و حرج را ممکن می سازد.
  • طلاق توافقی: در این صورت مرد و زن توافق می کنند که از یک دیگر جدا شوند.

وکیل طلاق کیست؟

یکی از شیوه های قانونی اصلی برای پایان دادن عقد ازدواج و جدایی زن و مرد، طلاق است که معمولاً توسط وکیل طلاق انجام می گیرد. طلاق حقی غیر مالی و یک‌جانبه است که اختیار انجام آن در دست شوهر قرار دارد. طبق قانون حمایت خانواده، از نظر نظام حقوقی ایران انجام هرگونه طلاق و جدایی میان زوجین در ازدواج دائم، مستلزم صدور «گواهی عدم امکان سازش» است. این گواهی توسط دادگاه خانواده صادر می شود. بسته به این که طلاق توافقی یا غیر توافقی باشد، تشریفات قانونی خاصی برای انجام آن در قانون حمایت خانواده و سایر قوانین مرتبط پیش بینی شده است. همچنین تقسیم بندی های دیگری در خصوص طلاق از جمله طلاق بائن و طلاق رجعی نیز وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

موضوع نوشتار حاضر وظایف و اختیارات وکیل طلاق است. منظور از وکیل طلاق یکی از وکلای پایه یک دادگستری است که وکالت در پرونده های مربوط به طلاق را بر عهده میگیرد. پس از انعقاد قرارداد وکالت میان زوجین با وکیل دادگستری، وکیل می تواند به نمایندگی از ایشان در دادگاه خانواده و سایر مراجع قضایی و اداری حضور پیدا کرده و دعوای طلاق را پیگیری کند. وکیل همچنین می تواند به نمایندگی از موکل خود لوایح و نامه های قضایی را به مراجع قضایی مثل دادگاه خانواده ارائه کند. در ادامه ضمن بررسی مهمترین وظایف و اختیارات وکیل طلاق، به بررسی شیوه و مراحل قانونی طرح دعوای طلاق در محاکم قضایی خانواده خواهیم پرداخت.

مجموعه وکالت تهران با حضور و عضویت بهترین وکلای دادگستری متخصص در امور خانوادگی، آماده ارائه انواع خدمات حقوقی از جمله وکالت در دعاوی، مشاوره حقوقی، نگارش دادخواست و … به شما عزیزان است. برای ارتباط با این مجموعه کافی است با شماره 02188939832 تماس حاصل فرمایید. نشانی دفتر: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از میرداماد نرسیده به تونل آرش، کوچه بهرامی، پلاک 49.

انواع طلاق

به طور کلی دو دسته طلاق توافقی و غیرتوافی وجود دارد. همانطور که پیداست طلاق توافقی با رضایت و توافق زوجین یعنی زن و شوهر محقق می شود. در مقابل طلاق غیر توافقی تنها به درخواست یکی از زوجین صورت می گیرد و طرف مقابل معمولاً با آن مخالف است. شیوه و تشریفات رسیدگی به دعوای طلاق توافقی با دعوای غیر توافقی متفاوت است.

در موارد طلاق توافقی، وکیل طلاق توافقی می تواند نمایندگی قانونی زوجین را به عهده گرفته و توافقنامه طلاق توافقی را به نمایندگی از ایشان تنظیم نماید. چنانچه طلاق به صورت توافقی صورت پذیرد، زوجین می بایست یک توافقنامه تنظیم و امضا کنند. در توافقنامه مذکور میبایست در خصوص همه موضوعات حقوقی مربوط به زوجین از جمله پرداخت مهریه، حضانت فرزندان مشترک و … توافق کنند. این در حالی است که در طلاق غیر توافقی، تصمیم گیرنده اصلی در خصوص جدایی زوجین، قاضی دادگاه خانواده است. در این موارد قاضی جلسه دادرسی را تشکیل داده و اظهارات زوجین را بررسی می  کند.

مطابق با قانون حمایت خانواده، دادگاه خانواده مرجع قضایی خاصی است که تنها صلاحیت رسیدگی به دعاوی خانوادگی را بر عهده دارد. به دعوای طلاق، نسب، استرداد جهیزیه، حضانت اطفال و … در دادگاه خانواده رسیدگی می شود. برای آن که زوجین بتوانند صیغه طلاق را جاری ساخته و از یکدیگر جدا شوند، «گواهی عدم امکان سازش» باید توسط دادگاه خانواده صادر شود.

با صدور گواهی عدم امکان سازش، زوجین باید ظرف مهلت سه ماه به یکی از دفترخانه های ازدواج و طلاق مراجعه کرده و پس از جاری ساختن صیغه طلاق از همدیگر جدا شوند. رسیدگی در دادگاه خانواده نیز مانند دادگاه عمومی و حقوقی باید با تنظیم و تقدیم دادخواست شروع شود. دادخواست طلاق ممکن است توسط یکی از زوجین یا وکلای آنان به دادگاه تقدیم شود. پس از وصول دادخواست  طلاق به دفتر دادگاه، مدیر دفتر دادگاه ابتدا پرونده را بررسی کرده و در صورتی که شرایط قانونی لازم برای شروع دادرسی وجود داشته باشد، پرونده را به نظر قاضی دادگاه می رساند.

شرایط قانونی لازم برای  وکیل طلاق

برای آن که وکیل طلاق بتواند وکالت در پرونده های طلاق را به عهده بگیرد، باید دارای پروانه وکالت معتبر باشد. شایان توجه است که وکالت در موضوع طلاق از نظر قانونی تنها برای وکلای پایه یک دادگستری ممکن است. در نتیجه وکلای پایه دو و کارآموزان وکالت نمی توانند وکالت در پرونده های طلاق را به عهده بگیرند. بنابراین هنگام انعقاد قرارداد وکالت با وکیل برای طلاق طلاق باید در نظر داشت که ایشان وکیل پایه یک بوده و صلاحیت قانونی لازم برای وکالت در پرونده طلاق را دارا می باشد. برای استعلام اعتبار پروانه وکالت وکلای دادگستری می توانید به سامانه اینترنتی عدل ایران مراجعه نمایید. شما برای این کار همچنین می توانید به سایت اینترنتی کانون وکلای دادگستری یا مرکز وکلا و مشاورین حقوقی قوه قضاییه مراجعه نمایید.

از نظر حقوقی وکلای دادگستری که در ایران مشغول به فعالیتند، یا عضو یکی از کانون های وکلای دادگستری هستند و یا عضو مرکز وکلا و مشاورین حقوقی قوه قضاییه. از نظر صلاحیت قانونی برای وکالت در دعوای طلاق تفاوتی بین این دو گروه از وکلا وجود ندارد. با این حال توصیه می شود پیش از انعقاد قرارداد وکالت با وکیل طلاق، در خصوص مرجع صدور پروانه وکالت ایشان نیز آگاهی یابید. این کار باعث می شود در صورت ارتکاب تخلف توسط وکیل، شما بتوانید برای شکایت از او به مرجع انتظامی صلاحیت‌دار مراجعه نمایید.

در بسیاری از موارد، یک پرونده طلاق ابعاد گوناگون حقوقی را در بر می گیرد. به طور کلی دعوای طلاق از جمله امور و دعاوی خانوادگی به شمار می رود. بر اساس قانون حمایت خانواده مصوب 1391، رسیدگی به کلیه دعاوی خانوادگی از جمله دعوای طلاق توافقی و غیرتوافقی، دعوای اثبات زوجیت، دعوای مطالبه مهریه و … می بایست در دادگاه خانواده اقامه شود. دادگاه خانواده با حضور یک قاضی متاهل و ترجیحاً صاحب فرزند تشکیل می شود.

وکیل طلاق از نظر علمی باید بر گستره وسیعی از قوانین و مقررات تخصصی آگاهی و اشراف علمی داشته باشد. مهمترین مقررات مربوط به شرایط و شیوه طلاق در قانون حمایت خانواده و قانون مدنی ذکر شده است. وکلای دادگستری حداقل دارای مدرک لیسانس حقوق یا مدرک حوزوی معادل آن هستند. لیکن بسیاری از آنان در مقاطع تحصیلی بالاتر نیز تحصیل کرده اند. از نظر تخصص علمی وکلایی که دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری در حقوق خانواده باشند، برای به عهده گرفتن وکالت در پرونده های طلاق صلاحیت علمی بیشتری دارند.

علاوه بر این امروزه کانون های وکلای دادگستری پس از برگزاری دوره های علمی، برای وکلای با تجربه و مهارت در امور خانوادگی پروانه وکالت تخصصی صادر می کنند. بنابراین یکی از مولفه هایی که در تعیین میزان سواد علمی وکلای طلاق مد نظر قرار می گیرد، داشتن پروانه وکالت تخصصی در حقوق خانواده است.

وکلای دادگستری باید در شهر محل دریافت پروانه وکالت، دفتر تاسیس کرده و فعالیت خود را در همان شهر متمرکز سازند. چنانچه وکلای دادگستری فعالیت خود را در شهری خارج از شهر محل اخذ پروانه وکالت متمرکز سازد، به مجازات های انتظامی محکوم خواهند شد. بنابراین بهتر است برای پیگیری دعوای طلاق، وکیلی انتخاب شود که پروانه وکالت او مربوط به شهر محل اقامت زوجین است. برای مثال اگر زوجین در شهر تهران اقامت دارند، وکیل طلاق نیز باید پروانه وکالت دادگستری مربوط به شهر تهران داشته باشد. البته باید توجه داشت که به طور کلی وکیل دادگستری می تواند در شهرهایی غیر از شهر محل دریافت پروانه خود وکالت کند، اما نمی تواند فعالیت وکالت خود را در شهر دیگری غیر از شهر مذکور متمرکز سازد.

برای ارتباط با بهترین وکیل طلاق در تهران و وکیل طلاق رایگان می توانید با مجموعه وکالت تهران در تماس باشید. شماره تلفن: 02188939832 نشانی دفتر: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از میرداماد نرسیده به تونل آرش، کوچه بهرامی، پلاک 49.

انعقاد قرارداد وکالت با وکیل طلاق

شخصی که به وکیل طلاق وکالت می دهد تا به نمایندگی از او دعاوی حقوقی را پیگیری کند، موکل نام دارد. برای اعطای وکالت باید میان موکل و وکیل قرارداد وکالت منعقد شود. امروزه قرارداد وکالت معمولاً به شیوه الکترونیکی و از طریق سامانه عدل ایران بین طرفین امضاء می شود. در قرارداد وکالت که بین وکیل طلاق و موکل ایشان منعقد می شود، باید موارد زیر قید گردد:

  • مشخصات موکل از قبیل نام، نام خانوادگی، شماره ملی و … .
  • مشخصات مربوط به وکیل از جمله نام، نشانی دفتر و مهلت انقضای پروانه وکالت او.  
  • موضوع قرارداد وکالت؛ موضوع مورد بحث عبارت از دعوای طلاق است. لکن موضوعات دیگری مثل مطالبه مهریه، طرح دعوای استرداد جهیزیه، دعوای تمکین و … نیز ممکن است به عنوان موضوع قرارداد وکالت تعیین شوند.
  • حدود اختیارات وکیل؛ منظور دامنه اقدامات حقوقی گوناگونی است که وکیل اختیار انجام آن را به موجب قرارداد وکالت به دست می آورد. برای مثال می توان به طرح دعوای طلاق در دادگاه خانواده، اعتراض به حکم دعوی، وکالت در اجرای طلاق، ورود ثالث و … به عنوان اختیارات وکیل اشاره کرد.
  • حق الوکاله و شیوه پرداخت آن؛ یکی دیگر از موضوعات مهمی که می بایست در قرارداد وکالت در خصوص آن تعیین تکلیف شود، حق الوکاله وکیل و شیوه پرداخت آن است. از نظر قانونی میزان حق الوکاله اصولاً با توافق وکیل و موکل تعیین می شود. اما چنانچه در این خصوص میان وکیل و موکل توافقی صورت نپذیرفته باشد، حق الوکاله مطابق با آیین نامه تعرفه قانونی حق الوکاله و حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری تعیین می شود. هرچند وکلای دادگستری در تعیین حق الوکاله و توافق با موکل محدودیتی از نظر مبلغ ندارند، اما باید میزان واقعی حق الوکاله را در وکالت نامه قید کرده و مالیات آن را پرداخت نمایند.

مهمترین وظایف وکیل طلاق

پس از انعقاد قرارداد وکالت بین موکل و وکیل طلاق، وکیل قانوناً این اختیار را پیدا می کند که به نمایندگی از موکل در محاکم دادگستری حضور یافته و دعوای طلاق را پیگیری کند. بنابراین با توجه به این که وکالت زن، شوهر، یا هر دوی آنان را به عهده گرفته باشد، وظایف گوناگونی بر عهده خواهد داشت:

در مواردی که دعوای طلاق توافقی مطرح می شود، زوجین می توانند هر دو به یک نفر وکیل دادگستری برای پیگیری طلاق وکالت دهند. در این صورت وکیل طلاق به نمایندگی از زوجین دادخواست طلاق را به دادگاه خانواده تقدیم می کند و توافقنامه طلاق توافقی را تنظیم می نماید.

دادخواست، برگه چاپی خاصی است که رسیدگی در دادگاه خانواده با طرح آن جریان می یابد. دادخواست باید با رعایت مقررات خاصی تنظیم شده و بر روی آن به میزان هزینه دادرسی، تمبر دولتی باطل شود. وکیل طلاق دادخواست را تنظیم کرده و برای دادگاه خانواده محل اقامت زوجین ارسال می کند. پس از آن که دادخواست طلاق به دفتر دادگاه خانواده واصل شد، نخست مدیر دفتر دادگاه آن را از جهت تکمیل بودن مشخصات و پیوست ها، مورد بررسی قرار می دهد.

اگر پرونده ناقص باشد، مثلاً نشانی محل اقامت زوجین در آن قید نشده باشد، مدیر دفتر قرار رفع نقص صادر می کند. با صدور قرار رفع نقص، خواهان ده روز فرصت دارد تا با مراجعه به دادگاه، نقایص وارده را برطرف کند. پس از رفع نقص و هنگامی که تکمیل بودن دادخواست و منضمات آن برای مدیر دفتر دادگاه محرز شد، پرونده به نر رئیس دادگاه می رسد.

رئیس دادگاه دستور تعیین وقت دادرسی و احضار زوجین را صادر می کند. وقت دادرسی توسط مدیر دفتر دادگاه تعیین شده و زوجین و وکلای ایشان، برای آن زمان احضار می شوند. پس از حضور طرفین در جلسه دادرسی، دادگاه نخست تلاش می کند تا میان آنان صلح و دوستی ایجاد کند. ممکن است آنان را به مراکز مشاوره زیر نظر قوه قضاییه ارجاع دهد. پس از طی این مراحل چنانچه زوجین همچنان بر تصمیم خود پافشاری کنند، دادگاه ختم دادرسی را اعلام کرده و دادنامه را صادر می کند.

وکیل دعوای طلاق غیر توافقی

طبیعتاً در مواردی که دعوای طلاق به صورت غیر توافقی مطرح می گردد، زوجین وکلای مختلف دارند. حتی ممکن است یکی از آنان وکیل نداشته ولی طرف دیگر وکیل طلاق داشته باشد. به هر حال نقش وکیل دادگستری در دعوای طلاق غیر توافقی از اهمیت بیشتری برخوردار است. در دعوای طلاق غیر توافقی وکلای زوجین وظیفه دارند تا ضمن پرداخت کمترین بها، بیشترین منفعت را برای موکل خویش کسب کنند.

برای مثال چنانچه دعوای طلاق توسط زوجه اقامه شود، وکیل طلاق وظیفه دارد کلیه حقوق مالی موکل خود از جمله مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت و … را مطالبه کند. وی همچنین باید اثبات کند که موکل او از عهده انجام همه تعهدات زناشویی خود برآمده است. در مقابل وکیل شوهر ممکن است به پرداخت مهریه و … استناد نماید. در طول جلسات دادرسی دادگاه اظهارات زوجین و وکلای آنان را می شنود. همچنین ممکن است برای روشن شدن ابعاد گوناگون پرونده، قرارهای قضایی صادر شود. برخی از قرارهای قضایی رایج که در زمینه دعوای طلاق صادر می شوند عبارتند از:

  • قرار کارشناسی؛ ممکن است تعیین تکلیف در خصوص موضوعاتی از قبیل میزان مهریه، جعلی بودن مدارک و … قرار کارشناسی صادر شود. در این صورت یکی از کارشناسان رسمی عضو کانون کارشناسان، اقداماتی که دادگاه خواسته را انجام داده نظریه کارشناسی خود را به دادگاه تقدیم می کند.
  • صدور قرار به پزشکی قانونی برای بررسی موضوعاتی مثل بارداری یا عدم بارداری زوجه، توانایی جنسی زن و مرد، آسیب های وارد شده در نتیجه ضرب و جرح و ….
  • صدور قرار معاینه محل و تحقیقی محلی؛ یکی دیگر از انواع قرارهای قضایی که ممکن است توسط دادگاه خانواده در خصوص دعوای طلاق صادر شود، قرار تحقیق محلی است. قرار تحقیق محلی ممکن است برای تشخیص ابعاد گوناگون پرونده مثل حسن معاشرت زوجین صادر شود.

دادگاه خانواده پس از اعلام ختم دادرسی ظرف مهلت 7 روز نسبت به صدور دادنامه اقدام می کند. دادنامه یا حکم دادگاه به امضای رئیس و قاضی مشاور دادگاه خانواده رسیده و برای زوجین و وکلای آنان ارسال می کند. در صورتی که به نظر دادگاه دادخواست طلاق کامل باشد، گواهی عدم امکان سازش صادر می شود. با صدور گواهی عدم امکان سازش، زوجین می بایست ظرف مهلت سه ماه در یکی از دفترخانه های ثبت ازدواج و طلاق حضور پیدا کرده و صیغه طلاق را جاری سازند.

در صورتی که زوجه وکالت بلاعزل در طلاق از جانب شوهر داشته باشد، بدون آن که نیاز به حضور شوهر در دفترخانه ثبت ازدواج و طلاق باشد، زوجه می تواند با در دست داشتن وکالت بلاعزل و گواهی عدم امکان سازش به دفتر ازدواج و طلاق مراجعه نماید. در این صورت زوجه با استفاده از وکالت بلاعزل می تواند به نمایندگی از شوهر، صیغه طلاق را جاری سازد. به عبارت دیگر برای جاری ساختن صیغه طلاق در مواردی که زوجه وکالت بلاعزل دارد، نیاز به حضور شوهر در مراجع قضایی یا دفتر ثبت ازدواج و طلاق نیست.

دادگاه خانواده مکلف است هنگام صدور دادنامه مربوط به طلاق، در خصوص سایر حقوق خانوادگی زوجین نیز تعیین تکلیف نماید. منظور مهریه زوجه و شیوه پرداخت آن، نفقه زوجه و فرزندان، حضانت و نگهداری از فرزندان مشترک، نحوه ملاقات با اطفال و … می باشد. حکم طلاق قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است. زوجین و و وکلای آنان می توانند ظرف 20 روز از زمان ابلاغ حکم دادگاه، درخواست فرجام خواهی خود را مطرح نمایند.

مهمترین وظایف وکیل مهریه و طلاق

به طور کلی وکیل مهریه و طلاق وکالت زوجه را به عهده گرفته و وظیفه دارد علاوه بر دریافت حکم طلاق، حقوق مالی زوجه از جمله مهریه، نفقه و … را نیز احیاء کند. با توجه به این که در اغلب موارد مهریه به موجب تنظیم سند یا قباله ازدواج تعیین می شود، دریافت مهریه نیز بر مبنای این سند رسمی صورت می گیرد.

در نتیجه بدون آن که نیاز به طرح دادخواست در دادگاه خانواده باشد، زوجه می تواند سند قباله خود را به دوایر ثبتی ارائه داده و اجرائیه ثبتی دریافت کند. با صدور اجرائیه ثبتی زوجه و وکیل او می توانند اموال شوهر از قبیل منزل، خودرو، حقوق مالی و … را توقیف کنند. در مواردی زوجه ممکن است از شوهر خود دارای تنفر و کراهت باشد. به گونه ای که حاضر شود برای جدایی و طلاق، تمام مهریه یا بخشی از آن را ابراء کرده یا به شوهر ببخشد. این مورد اصطلاحاً از موارد طلاق خلع و مبارات به شمار می رود که قواعد و مقررات شرعی خاصی بر آن حاکم است.

برای ارتباط با بهترین وکیل برای برای گرفتن طلاق، با مجموعه وکالت تهران به شماره تلفن 02188939832 تماس حاصل فرمایید.

استفاده از خدمات وکیل طلاق تضمینی

در این نوشتار به بررسی برخی از مهمترین وظایف و اختیارات وکیل طلاق تضمینی پرداختیم. برخی از وظایف مهم دیگر که وکیل طلاق می بایست در یک پرونده انجام دهد از قرار زیر است:

  • حضور در جلسات دادرسی؛ وکیل دادگستری مکلف است در تمام جلسات دادرسی که توسط دادگاه برگزار می شود شرکت کند. در صورتی که وکیل طلاق بدون عذر موجه از حضور در جلسه دادرسی خودداری کند، مرتکب تخلف انتظامی گردیده است.
  • تنظیم لایحه و نامه نگاری قضایی؛ یکی دیگر از وظایف مهم وکیل طلاق، نگارش لوایح حقوقی است. وکیل باید با نوشتن لایحه، موضوعات مورد ادعای خود را برای دادگاه اثبات کند. از همین رو قلم وکیل به عنوان یکی از مهمترین ابزار کاری او شناخته می شود.
  • برای مشاهده اطلاعات مربوط به پروانه وکالت و شماره تلفن وکیل، می توانید به سامانه اینترنتی عدل ایران مراجعه نمایید. در سامانه مذکور امکان استعلام اعتبار پروانه وکالت وجود دارد. همچنین شماره تلفن وکلای دادگستری را نیز می توان از طریق این سامانه به دست آورد.

مجموعه حقوقی وکالت تهران با حضور بهترین وکلای دادگستری متخصص در امر طلاق و دعاوی خانوادگی آماده ارائه انواع خدمات حقوقی از قبیل وکالت در دعاوی، مشاوره حقوقی، نگارش دادخواست و … می باشد. برای ارتباط با این مجموعه کافی است با شماره 02188939832 تماس بگیرید.

نشانی دفتر: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از میرداماد نرسیده به تونل آرش، کوچه بهرامی، پلاک 49.

وکیل طلاق کیست

وکیل طلاق کیست

برای این که بتوانید عملیات طلاق را طی کنید، استخدام وکیل طلاق، ضروری نیست. ولی کمک گرفتن از یک وکیل طلاق می تواند سختی های این مسیر را بسیار کم تر کند. وکیل طلاق، کسی است که به شما در دفاع از پرونده تان کمک می کند و قوانین و مقرراتی که می توانید از آن ها کمک بگیرید را به شما یاداوری می کند.

ضمن این که در صورتی که از وکیل طلاق کمک بگیرید، می توانید بدون حضور در دادگاه روند طلاق رجعی نیز را طی نمایید که خود امری بسیار مثبت تلقی می شود.

وظایف وکیل طلاق

  • وکیل طلاق، موظف است که از حقوق شما در پرونده تان دفاع کند.
  • در صورتی که وکیل طلاق استخدام نمایید، لازم نیست که حتما در دادگاه حضور داشته باشید و وکیل موظف است به نیابت از شما در دادگاه حضور پیدا کند.
  • وکیل طلاق، باید اطلاعات به روز و کاملی درباره مسائل حقوقی مربوط به طلاق داشته باشد تا بتواند پیشروی پرونده را تسریع کند.

وکیل طلاق توافقی در تهران

وکیل طلاق توافقی، می تواند همه مرحله هایی که برای طلاق لازم است را در دادگاه انجام داده و به پرونده رسیدگی کند. بنابراین، نیازی به حضور زوجین در دادگاه نخواهد بود و تمام این روند می تواند به صورت غیر حضوری انجام شود.

مشاوره رایگان وکیل طلاق

برای دریافت مشاوره رایگان وکیل طلاق، می توانید از طریق پشتیبانی سایت وکالت تهران، سوالات خود را از بهترین وکلای طلاق بپرسید.

همچنین کارشناسان ما می توانند از طریق واتساپ شما را راهنمایی نمایند.

مشاوره آنلاین وکیل طلاق

برای مشاوره آنلاین با بهترین وکیل طلاق در تهران، می توانید درخواست خود را در سایت وکالت تهران ثبت کرده و منتظر پیغام وکلای ما باشید.

مجموعه وکالت تهران در تلاش است تا با ارائه بهترین خدمات، به احقاق حقوق شما در زمینه طلاق و مهریه کمک کند. بهترین وکلای پایه یک دادگستری، در این مسیر همراه شما خواهند بود.

شماره وکیل طلاق

شماره وکیل طلاق

برای تماس تلفنی با بهترین وکلای طلاق در تهران، می توانید با مجموعه وکالت تهران تماس بگیرید و درخواست وقت مشاوره تلفنی دهید. به این منظور، با شماره تلفن 09127654109 تماس بگیرید.

هزینه وکیل طلاق

یک مبلغ ثابت به عنوان قیمت وکیل طلاق یا حقوق وکیل طلاق وجود ندارد. بلکه حق الوکاله وکیل طلاق، طبق توافق طرفین و با توجه به موارد متعددی تعیین می شود. مثلا سابقه و تجربه وکیل طلاق در تعیین میزان حق الوکاله موثر هستند و یا خدماتی که از طرف وکیل ارائه می شود در تعیین این میزان موثر هستند.

در صورتی که بخواهید از یک وکیل طلاق، صرفا راهنمایی بگیرید، تنها لازم است که حق مشاوره را پرداخت کنید و نیازی به پرداخت حق الوکاله نخواهد بود.

طبیعتا، هزینه وکیل طلاق با سابقه و مهارت وی رابطه مستقیم دارند.

سوالات متداول:

طلاق چیست؟

از راه های اتمام زندگی مشترک.

انواع طلاق بر اساس درخواست کننده کدام است؟

از طرف مرد، از طرف زن و توافقی

طلاق به سبب عسر و حرج چیست؟

در صورت غیبت بیش از ۴ سال مرد و عدم پرداخت نفقه، زن می تواند برای طلاق درخواست دهد.

پیشنهاد مطالعه:

وکیل بانکی
وکیل خانواده

قانون ارث در ایران

بیشتر بخوانید

رزرو وقت آنلاین و تلفنی

از مرکز وکالت تهران

آخرین مطالب

------

مشاوره شبانه روزی

02188939832
3.7 3 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
خدمات وکالت

تیم وکالت تهران از سال 1388 مشغول به فعالیت‌های گوناگون در حوزه حقوقی و قضائی شده است. با داشتن روزانه تعداد زیادی از کاربر یکتا از طریق شبکه حقوقی (وبسایت‌ها) توانسته‌ایم تعداد قابل توجهی از کاربران نیازمند حوزه حقوقی را جذب کنیم. حال مشکلاتی در تمام این سال‌ها مردم را به خود درگیر کرده بود که ما برای آن راه حل ایجاد کردیم.

مسیریابی تا عدالت